ŽENSKE JAKNE

Za većinu ženskih jakni važi da specijalno i redovno održavanje nije potrebno. Za osveženje, čišćenje i konzervaciju kože preporučujemo sprej "Leather Cleaner".

FORRILA

Topla i postavljena ženska kožna jakna sa kapuljačom na skidanje. Izrađena je od kvalitetne, australijske jagnjeće - Orlando kože, otporne na vremenske uslove.

 

MADONNA

Model kratke ženske sportske jakne, sa ruskom kragnom i drikerima. Izrađena od jagnjeće kože. Ima više džepova i mogućnost strukiranja sa drikerima. Specijalno i redovno održavanje nije potrebno.

 

KRATKE CRUNCH JAKNE

Više modela kratkih jakni do struka izrađenih od "crunch" otporne kozje kože.

 

SHORT 811

Model kraće sportske jakne sa ruskom kragnom bez drikera. Blago strukirana, izrađena od jagnjeće kože, koju ne treba redovno održavati.

 

SHORT BLACK

Kratka, izuzetno strukirana jakna sa "V" kragnom izrađena od jagnjeće kože, jednostavna i lagana

 

SHORT 2131

Kratka ženska jakna naglašenog struka, od jagnjeće kože u crnoj boji.

 

IMDIG BLUE

Sportska kratka, plavo-crna jakna, izrađena od teleće kože. Namenjena za nošenje u sportskom stilu, naročito uz "blue jeans". Otporna je na sve vremenske prilike i nema potrebe za ikakvim održavanjem.

 

MATHILDA

Ženske kratke sportske jakne, izrađene od mahagoni braon buffalo i od crne jagnjeće kože. Blago postavljene i imaju kapuljače, po čijem je obodu ušiveno prirodno krzno. Jakne ne traže redovno održavanje, a kapuljače se mogu skinuti i ostaje pletena pamučna kragna.

Crna

Braon

 

ZOE

Model brendirane "Unicorn London" , strukirane kožne jakne izrađene od najkvalitetnije "Antorio" australijske jagnjeće kože. U ponudi imamo ovaj model u čokoladno braon, crnoj i mornaričko plavoj boji. U postavu je upresovan suvi žig za zaštitu originalnosti proizvoda.

Zoe Black

Zoe Choc. brown

Zoe Navy Blue

Zoe Navy Green

 

PAOLA

Kratka, blago strukirana "Aviatrix" ženska jakna izrađena od jagnjeće kože tamno braon boje.

 

ADRIANA

Model markirane "Unicorn London", kratke, strukirane kožne jakne izrađene od najbolje australijske jagnjeće Antorio kože. I ova kožna jakna je zaštićena suvim žigom proizvođača u svrhu zaštite originala proizvoda. U ponudi su jakne u crnoj, timber, crvenoj i tamno zelenoj boji.

Adriana Timber

Adriana Black

Adriana Dark Green

Adriana Red

 

ADANA

Kratka kožna jakna modernog dizajna izrađena od kraljevske jagnjeće kože, sa kosim zatvaranjem i preklopom. Jakna se po želji može nositi zakopčana sa ruskom kragnom ili kao sportsko-elegantni stil sa reverima. U ponudi su modeli u kraljevsko plavoj i u boji zelene trave

Adana Blue

Adana Green

 

GINA

Model poslovnog kraćeg sakoa, naglašenog struka sa reverima. Izrađena je od jagnjeće crne kože koju ne treba redovno održavati.

 

1310 JAKNA

Predstavljamo model 3/4 crne kožne jakne, modernog sportsko-elegantnog stila sa kopčama i rajsferšlusom, koji se ne vidi kad se zatvori. Blago je strukirana. Posebnost jakne daje kragna koja se može nositi podignuto i zatvoriti sa kajišićem ili spušteno sa reverima.

 

4 ZIP MAHAGONY

Sportska, kraća, strukirana jakna, izrađena od buffalo kože, sa 4 rajsferšlusa i kaišem. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

SIMPLE JACKET 1888

¾ kožna jakna jednostavnog kroja, izrađena od jagnjeće kože, blago strukirana.

 

ZARA 30

Model 3/4 sportsko-elegantne jakne sa reverima i dugmadima. Blago strukirana. Izrađena od crne jagnjeće kože. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

COAT 2277

Duža ženska jakna sa toplijom postavom i krznenim detaljima. Zatvara se rajsferšlusom i drikerima, a izrađena je od kvalitetne jagnjeće kože.

 

MARA

Model kraće, tople jakne koja je izrađena od najkvalitetnije jagnjeće kože sa krznom postavljenim kroz celu unutrašnju površinu jakne i kragnu koja se može prilagoditi po želji . Ova jakna predstavlja spoj toplog i laganog, a namenjena je za hladnije vreme.

 

FOX JAKNE

¾ kožne jakne izrađene od jagnjeće kože sa krznenim detaljima od kvalitetnog krzna skandinavske lisice. Krzneni detalji se oko vrata I zglobova, po želji mogu skidati. U ponudi su modeli u crnoj I tamno braon boji.

Fox Brown

Fox Black

 

WINTER COAT

Topla duža ženska jakna, cela postavljena krznom, izrađena od otporne teleće kože, namenjena za nošenje u hladnim vremenskim uslovima.

 

POLUMANTIL

Model klasičnog polumantila do kolena. Blago strukirana sa manjim reverima. Izradjena od crne jagnjeće kože koja ne traži specijalno održavanje.

Crni

Braon

 

DUGI MANTIL

Dugi ženski elegantni mantil od čvršće jagnjeće kože.

 

PRSLUK

Kvalitetni ženski jagnjeći prsluk naglašenog struka.