ŽENSKE JAKNE

Za većinu ženskih jakni važi da specijalno i redovno održavanje nije potrebno. Za osveženje, čišćenje i konzervaciju kože preporučujemo sprej "Leather Cleaner".

GLACIER "SRL"

Zastarelo

Topla i moderna ženska parka, izrađena od najkvalitetnije merino jagnjeće kože, klasičnog stila, sa kragnom, kajišem, prednjim zatvaračem i 30 gramskim punjenjem. Na jakni je kapuljača sa prirodnim krznom i ona se može po potrebi skinuti

 

Kožna jakna Alicia "SRL"

Zastarelo

Moderno dizajnirana, luksuzna jakna srednje dužine, sa efektom antik i klasik stila, izrađena od cele i posebno birane jagnjeće kože

 

Kožna jakna Rub Vintage

Zastarelo

Moderna i posebna ženska sportska jakna izrađena od prirodne jagnjeće kože 1. klase, u antik - fashion stilu.

 

LADY BIKER SRL

Zastarelo

Kratka, ženska sportska kožna jakna, izrađena od cele jagnjeće kože najviše klase. Strukiranog je kroja sa ojačanjima, a bočno je ugrađen elastin u kožu, tako da savršeno naglašava struk i prijanja uz telo.

 

STYLE 144 "UNICORN LONDON"

Zastarelo

Kratka i lagana kožna jakna od jagnjeće – Orlando kože, sa 25 gramskim punjenjem i ruskom kragnom. Namenjena je za nošenje u prelaznom vremenskom periodu i ne treba se redovno održavati.

 

SRL FUR LONG "SMART RANG LEATHER"

Zastarelo

Ženska duža kožna jakna od jagnjeće - Merino kože, sa 50 gramskim punjenjem. Lagana i topla jakna namenjena za hladno i prelazno vreme. Na kapuljači je prirodno krzno skandinavske lisice i kapuljača se može skinuti.

 

ANNY LONG "Unicorn London"

Zastarelo

Model ženske kožne jakne ¾ dužine, izrađene od orlando jagnjeće kože. Jakna ima 35 gramsko punjenje i kapuljaču sa prirodnim krznom skandinavske lisice, koja se može skinuti. Primenjena je za nošenje u prelaznom i hladnijem vremenskom periodu.

 

FORRILA

Zastarelo

Topla i postavljena ženska kožna jakna sa kapuljačom na skidanje. Izrađena je od kvalitetne, australijske jagnjeće - Orlando kože, otporne na vremenske uslove.

 

MADONNA

Zastarelo

Model kratke ženske sportske jakne, sa ruskom kragnom i drikerima. Izrađena od jagnjeće kože. Ima više džepova i mogućnost strukiranja sa drikerima. Specijalno i redovno održavanje nije potrebno.

 

KRATKE CRUNCH JAKNE

Zastarelo

Više modela kratkih jakni do struka izrađenih od "crunch" otporne kozje kože.

 

SHORT 811

Zastarelo

Model kraće sportske jakne sa ruskom kragnom bez drikera. Blago strukirana, izrađena od jagnjeće kože, koju ne treba redovno održavati.

 

SHORT 2131

Zastarelo

Kratka ženska jakna naglašenog struka, od jagnjeće kože u crnoj i crvenoj boji.

Crna

Crvena

 

IMDIG BLUE

Zastarelo

Sportska kratka, plavo-crna jakna, izrađena od teleće kože. Namenjena za nošenje u sportskom stilu, naročito uz "blue jeans". Otporna je na sve vremenske prilike i nema potrebe za ikakvim održavanjem.

 

MATHILDA

Zastarelo

Ženske kratke sportske jakne, izrađene od mahagoni braon buffalo i od crne jagnjeće kože. Blago postavljene i imaju kapuljače, po čijem je obodu ušiveno prirodno krzno. Jakne ne traže redovno održavanje, a kapuljače se mogu skinuti i ostaje pletena pamučna kragna.

Crna

Braon

 

ZOE "Unicorn London"

Zastarelo

Model brendirane "Unicorn London" strukirane kožne jakne, izrađene od najkvalitetnije "Antorio" australijske jagnjeće kože. U ponudi imamo ovaj model u čokoladno braon, crnoj, mornaričko plavoj i zelenoj boji. U postavu je upresovan suvi žig za zaštitu originalnsosti proizvoda.

Zoe Black

Zoe Choc. brown

Zoe Navy Blue

Zoe Navy Green

 

ADRIANA "Unicorn London"

Zastarelo

Model markirane "Unicorn London", kratke, strukirane kožne jakne izrađene od najbolje australijske jagnjeće Antorio kože. I ova kožna jakna je zaštićena suvim žigom proizvođača u svrhu zaštite originala proizvoda. U ponudi su jakne u crnoj, timber, crvenoj i tamno zelenoj boji.

Adriana Timber

Adriana Black

Adriana Dark Green

Adriana Red

 

ADANA

Zastarelo

Kratka kožna jakna modernog dizajna izrađena od kraljevske jagnjeće kože, sa kosim zatvaranjem i preklopom. Jakna se po želji može nositi zakopčana sa ruskom kragnom ili kao sportsko-elegantni stil sa reverima. U ponudi su modeli u kraljevsko plavoj i u boji zelene trave

Adana Blue

Adana Green

 

4 ZIP MAHAGONY

Zastarelo

Sportska, kraća, strukirana jakna, izrađena od buffalo kože, sa 4 rajsferšlusa i kaišem. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

SIMPLE JACKET 1888

Zastarelo

¾ kožna jakna jednostavnog kroja, izrađena od jagnjeće kože, blago strukirana.

 

ZARA 30

Zastarelo

Model 3/4 sportsko-elegantne jakne sa reverima i dugmadima. Blago strukirana. Izrađena od crne jagnjeće kože. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

FOX JAKNE

Zastarelo

¾ kožne jakne izrađene od jagnjeće kože sa krznenim detaljima od kvalitetnog krzna skandinavske lisice. Krzneni detalji se oko vrata I zglobova, po želji mogu skidati. U ponudi su modeli u crnoj I tamno braon boji.

Fox Brown

Fox Black

 

POLUMANTIL

Zastarelo

Model klasičnog polumantila do kolena. Blago strukirana sa manjim reverima. Izradjena od crne jagnjeće kože koja ne traži specijalno održavanje.

Crni

Braon

 

PRSLUK

Zastarelo

Kvalitetni ženski jagnjeći prsluk naglašenog struka.