MUŠKE JAKNE

Za većinu jakni važi da nije potrebno nikakvo redovno održavanje. U slučaju većeg oštećenja kože, oštećeno mesto može se tretirati kremom, koja je bazirana na prirodnim sastojcima, a za održavanje boje, sjaja, svežine i postojanosti kože koristiti sprej "Leather Cleaner", koji uvozimo iz Velike Britanije.

DAVID HOOD

Lagana i topla kožna jakna, izrađena od jagnjeće - Merino kože, sa 35 gramskim punjenjem. Namenjena je za nošenje u hladnijem i prelaznom vremenskom periodu, a kapuljača se po želji skida sa jakne. Proizvođač: "Unicorn London"

 

STYLE 5002

Model kratke, sportske kožne jakne, namenjene za nošenje u sezoni jesen – proleće. Izrađena je od merino jagnjeće kože 1. klase, koja se ne treba redovno održavati. Ima 15 gramsko punjenje, dva unutrašnja džepa i spoljne džepove. Kragna se može po želji modifikovati u klasičnu ili rusku kragnu. Proizvođač je "Unicorn London".

crna

timber

 

NEW ROCK

Model Rock /Bajkerske jakne izrađene od juneće kože najviše klase. Ova kožna jakna je spoj čvrstine i udobnosti, jer je pored svoje debljine, koža od koje je izrađena meka i savitljiva. "Cow Hide Natural Mild" Na više mesta je zaštićena od kopiranja pečatima, vezom i suvim žigom.

 

CLASSIC COAT

Model klasicnog sakoa izrađenog od jagnjeće nape sa reverima i dugmadima.

 

WINTER 302

Duga, topla, dobro postavljena jakna sa kapuljačom na skidanje, na kojoj je prirodno krzno skandinavske lisice, a namenjena je za nošenje u hladnim vremenskim uslovima. Izrađena je od "merino" jagnjeće "Eco Vary" kvalitetne kože. Proizvođač je "Aviatrix".

 

1895 NAPA

Kratka sportska kožna jakna sa ruskom kragnom, izrađena od Antorio jagnjeće nape. Proizvođač: "Unicorn London".

 

NEW HANS

Kroj sportskog sakoa, crne boje, izrađenog od tanje bivolje kože, koja se redovno ne održava, proizvođača "Unicorn London".

 

HOT MAN

Kratka kožna jakna izrađena od čvrste bivolje kože, otporne na sve vremenske uslove. Model sportske, dugotrajne jakne, proizvođača "Unicorn London", u crnoj bivoljoj koži i tamno braon retro bivoljoj koži.

Brown

Black

 

BOMBER

Kvalitetna teleća, crna kožna jakna "pucačica", namenjena za prolećno - jesenju sezonu. Nema potrebe za redovnim održavanjem, već samo prema potrebi.

 

SPRING BUFFALO

Kratka, sportska jakna modernog dizajna izrađena od buffalo crne kože. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kad se jakna zakopča. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

SPRING TAN

Lagana, kratka jakna sportsko-elegantnog stila namenjena za nošenje u toplijim i suvim danima. Izuzetno lagana i prijatna za nošenje. Izrađena od vodeno brušene nape, koja se u tehnologiji koristi tek zadnjih godinu dana. Rajsferšlus je uvučen u telo jakne, tako da se ne vidi kad se jakna zakopča.

 

3055

Kratke kožne jakne, izrađene od teleće nape u crnoj i mornaričko plavoj boji, Namenjena za period proleće/jesen. Posebnost jakne se ogleda u pletenoj kragni koja ima mogućnost skidanja, tako da se kožna jakna može nositi sa klasičnom ili ruskom kragnom. Nije potrebno redovno održavanje i otporna je na sve vremenske uslove.

Crna

Mornaričko Plava

 

X ELEMENT

Model sportske jakne ("deseti element") izrađene od buffalo kože. Namenjena za nošenje u svim vremenskim uslovima. Čvrsta i jaka jakna. Nema potrebe za redovnim održavanjem.

 

NWZ GREASE UP CAMEL

Kratka kožna jakna izrađjena od najkvalitetnije australijske jagnjeće nape sa pamučnom elasticnom kragnom i renderima oko rukava i struka. Otporna je na vremenske uslove i ne traži specijalno održavanje.

 

786 (LONG COAT)

Elegantna varijanta produženog sakoa od bizonove kože. Namenjena za nošenje preko odela ili umesto sakoa. Preporučuje se poslovnim ljudima.

 

No. 1 COAT

Model sportsko-elegantnog sakoa sa rajsferslusom. Izradjena od kvalitetne teže teleće kože. Jakna ima deo duple postave, koja se može zakopčati kao prsluk u hladnijim danima i krznom na kragni. U toplijim vremenima dupli dodatak postave i krzno se mogu skinuti, tako da je pogodna za sve vremenske prilike. Nikakvo specijalno održavanje nije potrebno.

 

GUCCI GRAY BUFFALO

Model Aviatrixove kratke, čvrste, bivolje kožne jakne sive boje izrađena sa delom prsluka crne boje vezanim za pamučnu kragnu opšivenu kožom. Dodatak postave se prema potrebi skida. Ovo je tip jakne koja trpi sve vremenske uslove i ne održava se.

 

LIBRO

Kratka kožna jakna u kamel i crnoj boji, izrađena od Orlando Prime Wax jagnjeće nape visoke klase. Namenjena je za nošenje u jesenjim i prolećnim danima, a proizvođač je Unicorn London.

Kamel

Crna

 

JAVIER

Kratka prolećna kožna jakna izrađene od Merino australijske jagnjeće kože. Ovaj model je strukiran i lagan, sa izraženim modernim detaljima i ruskom kragnom. U ponudi su jakne u crnoj i čokoladno braon boji kože.

Crna

Braon

 

Style "137"

Jednostavna i lagana prolećna jakna 3/4 dužine, izrađena od Prime Wax jagnjeće nape, koja nema potrebe za redovnim održavanjem. Proizvođač: "Unicorn London".

 

BOMBER Napa prime Wax

Kratka i lagana kožna jakna u kroju Spitfire jakne izrađena od Prime Wax jagnjeće Nape. Nema potrebe za redovnim održavanjem, a otporna je i na različite vremenske uslove.