PILOTSKE JAKNE

Pilotske kožne jakne sa duplim postavama i krznom, pogodne su za nošenje u najhladnijim zimama, a pošto imaju mogućnost skidanja duple pamučne postave i krzna sa kragne, nosi se i u toplijim prolećnim i jesenjim danima.

PILOT VINTAGE

Pilotska kožna jakna braon-vintage (antik) boje, izrađena od birane vrste kuvane goveđe kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu - ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

 

PILOT BUFFALO

Pilotska kožna jakna crne i braon boje, izradjena od čvrste i teže bizonove kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu - ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

Crna

Braon

 

PILOT REDWOOD

Pilotska jakna tamno braon i crne boje sa izraženim pilotskim aplikacijama i pločicom. Izrađena je od čvrste juneće kože, dobro je postavljena i topla, a krzno sa kragne se prema potrebi skida.

Crna

Braon

 

PILOT RED WOOD BUFFALO GLAZE

Model Pilot RedWood jakne u crnoj i tamno braon boji, izrađene u tanjoj, krućoj i sjajnoj bivoljoj koži. Ni ove pilotske jakne ne traže redovno održavanje i otporne su na sve vremenske uslove. Imaju 35 gramsko punjenu postavu, a krzno se skida sa kragne. U ponudi su modeli u crnoj i tamno braon boji.

 

R.A.F JAKNE

Topla ¾ jakna obložena svim unutrašnjim delovima sa krznom, izrađena od buffalo – retro kože, koja je otporna na vremenske uticaje. Model ove jakne datira od 1944. godine sa vrlo malim izmenama.