PILOTSKE JAKNE

Pilotske kožne jakne sa duplim postavama i krznom, pogodne su za nošenje u najhladnijim zimama, a pošto imaju mogućnost skidanja duple pamučne postave i krzna sa kragne, nosi se i u toplijim prolećnim i jesenjim danima.

PILOT VINTAGE

Pilotska kožna jakna braon-vintage (antik) boje, izrađena od birane vrste kuvane goveđe kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu - ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

 

PILOT BUFFALO

Pilotska kožna jakna crne i braon boje, izradjena od čvrste i teže bizonove kože. Pogodna je za nošenje i u najhladnijim, ali i toplim vremenskim uslovima, jer ima duplu - ćebe postavu i krzno na kragni koji se mogu skidati. Nije potrebno nikakvo redovno održavanje.

Crna

Braon

 

PILOT REDWOOD

Pilotska jakna tamno braon i crne boje sa izraženim pilotskim aplikacijama i pločicom. Izrađena je od čvrste juneće kože, dobro je postavljena i topla, a krzno sa kragne se prema potrebi skida.

Crna

Braon

 

PILOT NICKELSON

Pilotska jakna čokoladno braon boje, izrađena od mekše teleće kože. Ova kožna jakna ima deo duple postave, koja se može zakopčati kao prsluk u hladnijim danima i krznom na kragni. U toplijim vremenima dupli dodatak postave sa pamučnom kragnom i krznom se mogu skinuti, tako da je pogodna za sve vremenske prilike. Na jakni su diskretne pilotske aplikacije, a redovno održavanje nije potrebno.

 

R.A.F JAKNE

Topla ¾ jakna obložena svim unutrašnjim delovima sa krznom, izrađena od buffalo – retro kože, koja je otporna na vremenske uticaje. Model ove jakne datira od 1944. godine sa vrlo malim izmenama.

 

011 - 227 58 56  |   063 - 226 134   |   064 - 257 40 35